27 decembris 2015

2015. gada mērķu apskats.

Pagājušā, 2014. gada 31. decembra vakarā, publicēju ziņu par saviem mērķiem, ko vēlos sasniegt 2015. gadā. Lasāms šeit. Ir laiks aplūkot, kas paveikts un kas ne.
-Iemācīties staigāt. Ir. Staigāju bez kruķiem. Cik nu reizēm piekliboju, cik reizēm stalti eju, tas jau ir mazāk nozīmīgi par faktu, ka es vispār staigāju. Bez kruķiem.
-Pabeigt 10. klasi. Ir. Protams, sekmes nebija tādas, kā es vēlētos, bet ja raugāmies uz 590 kavētām stundām gada laikā... pietam, tās nav visas, jo ne visi skolotāji vienmēr atzīmēja, kad nebiju skolā.
-Visaktīvākais blogošanas gads. Ir. Iepriekš aktīvākais bija 2012. gads ar 40 ziņām, šobrīd šogad ir publicētas 42 ziņas. Tā, kā ir plānotas vēl dažas, tad godīgi varu teikt, ka ir bijis aktīvākais gads!
-Izpildīt vismaz 20 lietas, no sava 101 lietas 1001 dienā saraksta. Nezinu. Varbūt ir, varbūt nav. Grūti spriest, neesmu par visām izdarītajām lietām uzrakstījusi, kad ir izpildīts, tāpēc nevar zināt. Kaut kas jau ir padarīts, bet vai tiešām 20? 
-Izveidot "Atmiņu burku". Ir. Izveidoju. Gada sākumā arī rakstīju daudz lapiņu, par to, kas noticis. Tagad tas bija pieklusis, bet atverot un palasot, tik jauki paliek, ka tāda būs jāizveido arī priekš 2016. gada un jāraksta cītīgāk.
-Pilnībā saorganizēt savu datoru. Nav. Nekādas kārtības. Pilnīgs bardaks. Vēl lielāks nekā iepriekš. Un tas ir briesmīgi. Būtu tas jālabo un jāsakārto. Varbūt vēl šī gada atlikušajās dienās tas izdotos?... 
-Izlasīt 30 grāmatas. Nav. Izlasīju tikai 20. Žēl... Bet ceru, ka nākamgad izdosies.
-Noskatīties 50 filmas. Ir. Vismaz domāju, ka ir. Gada sākumā veicu diezgan stingru uzskaiti, pierakstot. Un tad jau bija vairāk kā 10 tikai janvāra laikā.
-Izpildīt #100happydays. Nav. Sapratu, ka neesmu cilvēks, kas var ko šādu izturēt, katru dienu kaut ko publicēt tikai publicēšanas pēc. Tas nav priekš manis. Ja publicēju, tad tam jābūt ar kaut kādu jēgu.
Tā lūk. Ir lietas, kas ir paveiktas, ir lietas, kas nav. Kopsummā, domāju, ka nav nemaz tik slikti. :) 
Kā Tev veicies ar Taviem jaungada mērķiem?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru