01 janvāris 2015

Atskats uz superīgo 2014.

Tā, kā ir sācies jaunais 2015. gads, kurš solās būt notikumiem bagāts, būtu tā vērts atskatīties uz aizgājušo gadu un papriecāties, novērtēt visu, ko man tas ir devis.
Ja mēs runājam tā īsi- 2 izlaidumi, miljoniem selfiju, 2 festivāli, superīgākā nometne, un tad sākās jautrie piedzīvojumi slimnīcā.

Tātad. Gada sākums. Viss ir sasprings jo sākas otrais mācību semestris skolā, gatavošanās eksāmeniem. Neskaistāmas stundas, kuras pavadītas mācoties un gatavojoties, protams, manam kaķim man patīk palīdzēt.

Tas viss turpinājās līdz maijam, kad vienā jaukā dienā, kā jau katru gadu ir pasākums, kad skola apsveic tos, kas piedalījušies olimpiādes, un jau otro gadu turpinājās arī nominācija (?) vai kā to sauc - "Gada skolēns".
Jā,es te nerunāju tā pat vien. Kā sagadījās kā ne, es kļuvu par Gada skolēnu 5.-9. kl. gurpā. Protams, es nemaz uz to necerēju un negaidīju, tāpēc paziņojuma mirklī biju pilnīgā šokā.

Un tad viss trakums turpinājās. Viss sākās ar mūzikas literatūras eksāmenu, turpinājās ar solfedžo, un krāšņi un asaru pilni noslēdzās ar klavieru eksāmenu. Bet, izlaidumā sēžot, gandarījums par paveikto bija liels. Par spīti visam es pabeidzu mūzikas skolu, un esmu laimīga. (Un pēc izlaiduma prieki bija vēl lielāki, jo izlaidums bija manā dzimšanas dienā)
Kopā ar savu klavieru skolotāju T.Savicku
Tas viss nemaz nebeidzās un turpinājās ar latviešu valodas eksāmenu, tam sekoja ja nemaldos angļu valodas eksāmens, tad matemātika, un tad vēsture? Neesmu pārliecināta par secību, bet nu tā sanāca. Un tad atkal bija izlaidums.

Bija man tas gods ieiet zālē pie karoga.
Tad sākās vasaras prieki un liels atslābums no visa šī stresa un saspringuma. Izklaide. Selfiji ar slavenībām piemēram. :D
Selfiji ir no 6.jūnija, bet bilde kopā ar Šimkusiem ir 28.augustā uzņemta.
Vasara turpinājās ar PagalmFest no kura skaistu bilžu nav :D Bet tad sekoja Positivus. Tiešām pozitīvām emocijām pārpildīts. Protams, kopā ar Rasu, Elīnu un Rūtu :)
Tajā laikā man likās, ka vasara nekad nebeigsies. Nometne Free Flight kopā ar jauniešiem no Vācijas un Francijas. Neaizmirstamas emocijas, neaizmirstami notikumi un daudz jaunu draugu. Šis piedzīvojums nekad nebeigsies un arī šogad šim visam būs turpinājums.

Un tad kopā ar daudziem draugiem no Madonas aizvadījām Jauniešu dienu. Tiku pat superīgā amatā un nedaudz pieķēros pafotogrāfēt notiekošo. Lieliska pieredze gan pasākuma veidošanā, gan pasākuma fotogrāfēšanā. Priecājos, ka tur biju.
Bubble
Un vasara noslēdzās ar mūsu ģimenes pirmo selfiju Daugavas promenādē.


Tad sākās jaunais skolas gads. 10.klase, tikai šogad savādāk.

Un tad, kā jau visiem zināms, sākās mani slimnīcas piedzīvojumi. Operācija, jaunais draugs Otto uz manas kājas (dzelžu izskatā), laiks kopā ar māsu, vizināšanās ātrās palīdzības mašīnā un tamlīdzīgi. Bet jūs jau to visu zināt no bloga ierakstiem.
Un tad šo bloga ierakstu noslēgšu ar 2014.gada salūta bildi. Jā 2014. gada nevis 2015. :D Šogad ārā nemaz neizgāju, slidens tak.

2 komentāri:

  1. Lielisks gads manu mazo Luii... ceru sis bus tads pats.

    AtbildētDzēst
  2. Man jau liekas ka tavs gads ir bijis raibs.. skumjas mijās ar lieliem priekiem.... bet tas kas ir bijis labs ir bijis ļooti lielā devā ;)

    AtbildētDzēst