13 decembris 2017

Netflix ziemassvētku filmas.

Kā jau īsts students, lai izvairītos no darbiem, skatos filmas... Paralēli turpinu slinkot.
Bet beidzot saņēmos un nolēmu pieņemt lēmumu, un atteicos no spotify premium, lai ietaupītu 7 eiro un tā vietā reģistrējos netflix, kurš maksā 8 eiro mēnesī... (Spotify premium atteikšanos es diezgan nožēloju un ir diezgan daudz situāciju, kad saprotu cik daudz to patiesībā izmantoju, jo iphone life nāk kopā ar to, ka mūzika iegūstama tikai oficiāli, un spotify premium manā skatījumā ir izcilākais variants, bet ne par to šoreiz stāsts)...


Esmu tas cilvēks, kurš jau kopš novembra vidus nēsā Ziemassvētku džemperus. Skaitīju, ka kopā šobrīd man ir 4 dažādi džemperi. Un es mīlu sniegu un priecājos par katru Ziemassvētku rotājumu, ko redzu gan pilsētā, gan universitātē. Un kā gan labāk iegūt Ziemassvētcīgo sajūtu, ja ne skatoties filmas?
Tā kā tagad man ir savs netflix profils, tad nu ķēros klāt visam tam, kas tur ir pieejams.
Un tad sekoja vilšanās... Nevienas īstās Ziemassvētku klasikas tur nav, un tās, kas ir - naivas, muļķīgas, sliktu aktieru izpildījumā pasniegtas filmas, par naivām situācijām - uzrodas ziemassvētku vecītis, kurš apsola izpildīt vienu kvēlāko vēlēšanos, un uz 48 stundām uzrodas īpaša drosmes spēja un sieviete sabojā visas darba attiecības un visu savu sasniegto un tad pēdējās piecās minūtēs no filmas viņa visu salabo un apprecas ar savu priekšnieku.
Es jau nesaku, ka dzīvē nekas tāds nenotiek, bet nu man tas ir pārāk naivi.
Gribu redzēt to pašu Viens pats mājās, kurš visiem jau ir tik ļoti apnicis, bet laikam šobrīd saprotu, ka tā ir viena no filmām, kas patiesi pa īstam, pa riktīgo dod to Ziemassvētku sajūtu...
Nu neko..

Te sarakstiņš ar filmām, kas noskatītas Netflix saistībā ar ziemassvētkiem -

Christmas Prince - par žurnālisti, kas nelegāli ielaužas pilī un stalko princi. Beigās viņi aprecas.
A wish for Christmas - vēlas drosmi un 48 stundās visu sabojā, beigās aprecas ar savu priekšnieku.
Merry Kissmas - liftā bučojas ar svešinieku, kurš galu galā kļūst par viņas nākamo vīru, jo izšķiras no tagadējā saderinātā cilvēka, kurš viņu izmanto kā menedžeri.
I'll be home for Christmas - uz nerviem krītoša maza meitenīte cenšas savest savu mammu kopā ar advokātu, kurš izrādās ir palīdzējis sievietes tēvam tikt galā ar problēmām. Laikam lieki piebilst, ka beigās viņi saderinās.
A dogwalkers Christmas tale - meitene ved pastaigāties bagātas ģimenes suni, sastop citu "suņu staidzinātāju", kuru viņa ienīst, bet tad uzrodas problēma, ka suņu parks tiks likvidēts, un tā vietā cels spa. Viņa iesaistās parka aizsardzībā, un atkal - beigās paliek kopā ar suņu staidzinātāju.
Angels in the snow - ģimene, kuras attiecības ir problemātiskas dodas brīvdienās uz meža būdiņu, pie viņu duvīm uzrodas cita ģimene. Vētras laikā viņi pavada kopā laiku un attiecības tiek salabotas. Vēlāk izrādas, ka ģimene ir gājusi bojā un vētras laikā viņi bija kopā ar enģeļiem.
How Sarah got her wings - sievieti notriec autobuss un viņa nonāk debesīs, bet tā kā viņas vārds nav ierakstīts paradīzes sarakstā, viņu sūta atpakaļ uz Zemi kā enģeli, pie sava bijušā, lai atrisinātu problēmas un iekļūtu paradīzē. Viņa visu izdara pareizi ar kādu piekto mēģinājumu un tad saprot, ka vēl negrib mirt un viņu laimīgi aizsūta atpakaļ uz Zemi un viņu autobuss tomēr nenotriec.

Lūk tās bija naivās un ne tik aizraujošās filmas.
Tagad arī kaut kas pozitīvāks, un filmas, kas man tomēr patika...

The spirit of Christmas - advokāte dodas uz māju, kurā "spokojas", lai pārliecinātos par spokiem, tos likvidētu un māju varētu veiksmīgi pārdot. Viņa atklāj, ka tas ir tāds kā pusspoks un cenšas atrisināt viņa gandrīz 100 gadus seno pagātni, lai viņš varētu mierīgi doties prom.
Filmā patika kaut kas neaprakstāms un laikam tie mazie vēsturiskie mirklīši un sajūtas no 50tajiem gadiem...

The Family stone - filma redzēta, bet patīkama. Par to, ka viens no lielas ģimenes brāļiem ved rādīt savu topošo līgavu ģimenei, kura nav apmierināta ar viņa izvēli. Galu galā viss sajaucas un viņš paliek kopā ar viņas māsu, tikmēr "gandrīz līgava" paliek kopā ar viņa brāli.
Tāda klasisko aktieru buķete - Sarah Jessica Parker, Diane Keaton, Dermot Mulroney un tāaa..

Miracle on 34th street - veca filma, par kuru bieži dzirdēju un lasīju internetā. Liekas, ka tai ir daudz versiju, bet skatījos to, kas Netflix pieejama. Tātad notiek Ziemassvētku parāde uz ielas un tur nepieciešams Ziemassvētku vecītis, kurš ir ĪSTAIS ziemassvētku vecītis. Iekuļas problēmās un advokāts nāk palīgā. Laikam vislabākais no tā visa ir mazā aktrisīte Mara Wilson, kuru es pazīstu kā Matildi.

Protams, viena lieta, ar ko nekad nevar kļūdīties - multfilmas.
Rise of Guardians - visu svētku aizstāvji, kā Zobu feja, Lieldienu zaķis, Sapnītis, Ziemassvētku vecītis ir briesmās, ka bērni viņiem vairs neticēs. Vienīgais, kurš to var glābt ir Džeks Lausks. Nu tik skaista multfilma, ka nevar beigt skatīties.
Arthur Christmas - modernajā Ziemassvētku vecīša misijā tiek aizmirsts viens bērns. Visiem vienalga, bet Artūrs ir vienīgais, kam šis bērns rūp. Viņš kopā ar veco vecīti dodas nogādāt dāvanu. Caur grūtībām un problēmām viņš to paveic un kļūst par nākamo Ziemassvētku vecīti....

Tādi nu ir mani īsie filmu apraksti divos teikumos..
Kopsummā, 7 filmas nepatika, 5 patika... Vilšanās laikam...
Bet turpināšu skatīties vēl tās filmas, kas ir neredzētas ar cerību, ka drīz nāks kas labāks...

Paldies, ka izlasīji tik daudz, un es pilnīgi saprotu, ka varbūt tieši Tev ir citādāks viedoklis par šīm filmām, bet šis ir mans un tā tas ir.. Nepatīk un viss. :)

Priecīgus Ziemassvētkus.
Čau.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru