20 marts 2015

Muzikālā Piektdiena #10

Jau 10 nedēļas pagājušas.
Vai man vienīgajai liekas, ka laiks skrien ātri, bet tajā pašā laikā ļoti velkas?
Šoreiz vēlējos, ko īpašu - kā nekā, taču 10. nedēļa jau...
Tātad - online mūzikas atskaņotāji. No savas pieredzes un lietošanas zināju divus, bet "māte google" palīdzēja. Protams, ka tādu ir vēl ļoti, ļoti daudz un dažādi. Bet šie, ir tie kuri man pirmie uzradās googlē.  :)

1.Spotify
Par šo zināju. Pati arī lietoju. Es lietoju bezmaksas versiju, jo Premium ir diezgan dārgs pasākums - 6.99 € mēnesī. Protams, ekstras ir labas - visas dziesmas iespējams lejupielādēt un klausīties bez interneta pieslēguma, klausīties bez reklāmām un klausīties dziesmas kuras vēlies. (bezmaksas versijā dienā ir dots konkrēts skaits cik reizes vari pārslēgt nākamo dziesmu.) Man patīk, ka ir pieejamas mūzikas listes pēc garastāvokļa, attiecīgās situācijas un tamlīdzīgi. Pieejams gan Windows, gan Android, gan Apple viedtālruņos un datoros. Tātad - visur kur iedomājams.

2.Soundcloud
Šis arī man bija zināms, liekas, ka pat pirms spotify, bet varu arī kļūdīties. Viegli pieejams un viegli lietojams. Šo var izmantot arī kā savu dziesmu augšupielādēšanas vietni, ar kuru dalīties citiem. Pieejams gan Windows, gan Mac, gan Android, gan iOS. Tātad - visur kur iedomājams.

3.Mowline
Šo atradu google. Cik noprotu, tad vienkārši youtube.com atskaņošanas saraksti, kas tiek sakārtoti pa mūzikas žanriem. Šis tāds vienkāršs online variants. Domāju, ka ne programmas, ne aplikācijas nav nepieciešamas. :)


Šķiet, ka savu izvēli izdarīt ir diezgan viegli. Nenoliegšu, ka biežāk izmantoju vienkārši youtube.com lai klausītos mūziku, bet reizēm ir vajadzīgs arī kāds palīgs..
Un kuru programmu Tu izmanto? ;)

Lai jau ir arī kāds klausāms gabaliņš šajā piektdienā. (Elīnas atradums un ieteikums.)

1 komentārs: