26 maijs 2013

Punkti jau līdz pusei!

Lai arī būtu labāk, ja es atkārtotu rītdienas angļu valodas eksāmenam kādus tematus, es to nespēju. Savā sarkastā (101 - 1001 dienā NR 2.) esmu ietvērusi tādas lietas, kuras vēlos tik ļoti, ļoti izdarīt, ka varētu skriet kaut tulīt!! Man ir radusies ļoti liela iedvesma.
Šobrīd, godprātīgi, varu atzīmēt divus punktus oranžā krāsā, jo tie jau ir PROCESĀĀĀ!!!! Jā, tieši tā - procesā!...
Sākšu ar to, kas tuvāks saraksta sākumam...
62. Atrast visas mūzikas literatūras klades un sarakstīt visas vienā.
Tā ir lieta, kas 2013. gada rudenī ļoti labi noderēs, jo tā ir pēdējā klase. Gatavojoties eksāmenam tas būs perfekts palīgs. Pussolis no šī punkta ir paveikts, esmu atradusi visas 4 klades. Šīs visas četras smukulītes tiks apvienotas vienā, lielā Rīgas Dinamo kladē. Veicot nelielus aprēķinus, un spriežot pēc loģiskās domāšanas, izdevās viņas sakārtot secīgi... Man ļoti patīk rakstīt, tāpēc nedomāju, ka šī darbība - pārrakstīšana - aizņems daudz laika. Varētu būt kāda nedēļa vai divas.. Atkarībā no vēlmēm un brīvā laika. Tā, kā sākas vasara ir daudz darbu ārā, un arī laukos "galda darbiem" atliks mazāk laika. Ceru, ka man viss izdosies kā plānots.

Otrs punkts, kas jau ir procesā ir:
80. izlocīt 23 origami dzērves un piekārt virs gultas.
Ātri vien internetā atradu pamācību kā viņas izlocīt. Personīgi, man iepatikās spoki.lv ievietotā StepByStep pamācība no The Anarchist . Liels paldies viņam/viņai par to! :)
Virs manas gultas jau lidinās 7 dzērvītes. Katrai ir savs vārdiņš. Man jau ir Harmonija, Laime, Mīlestība, Iedvesma, Ticība, Svētība un Rūtiņa-Shēmiņa. Protams, Rūtiņu-Shēmiņu locīja mamma. Paldies! :)
Ar laiku, šis skaits palielināsies līdz 23, bet es nedomāju, ka tas būs apstājas punkts. Būs noteikti vēl, un pa visu istabu, jo man iepatikās.... :)

1 komentārs:

  1. Super! Lai viecas... varbūt iemācīsies tā locīt origami, ka uztaisīsi man tās zvigznītes, kuras man NEKAD nesanāk :D

    AtbildētDzēst